Testen en Kopen (Huren)

TESTEN.

Indien je onze producten wilt gaan gebruiken, adviseren we om eerst een maand een test aan te gaan. Voor deze testperiode berekenen we geen kosten.

Zoals bij kennismaking aangegeven, is de test eenvoudiger te realiseren dan vaak gedacht. Er hoeft geen software geïnstalleerd te worden, de gegevens worden opgehaald en in eerste instantie is er ook geen cursus vereist.

De test heeft het karakter van een Proof of Concept. Als klant krijg je zekerheid over de functionaliteit en krijgen wij zekerheid over de module-inzet en de populatie-omvang. Hierdoor kunnen we gericht offreren.

SaaS

KOPEN (HUREN).

De OrgPlan-producten worden niet verkocht, maar verhuurd op jaarbasis. De huurprijs is een vast bedrag per jaar dat afhankelijk is van twee zaken:

  • de modules die afgenomen worden, en
  • de omvang van de populatie.

SaaS. Software as a Service. Volgens dit concept bieden we aan. Als klant betaal je een vast bedrag per jaar dat vooraf bekend is. Het is alomvattend: licentie, onderhoud, (software) hosting en helpdesk. Meer kosten komen er niet bij.

Tarieven. Voor de tarieven (excl. BTW) kan de volgende indicatie gehanteerd worden:

My-OrgChart: € 1 per werknemer, per jaar - Viewer [geschikt voor "1-op-1" organigrammen].

abc

My-OrgPlan 0: € 2 per werknemer, per jaar - Viewer en Editor [geschikt voor "tijdstip" planning].

abc

My-OrgPlan I: € 3 per werknemer, per jaar - Viewer, Editor en TimeSerie [geschikt voor "tijdreeks" planning].

abc

My-OrgPlan II: € 4 per werknemer, per jaar - Viewer, Editor, TimeSerie en OUT-Connector [geschikt voor "tijdreeks" planning].

abc

NEEM CONTACT OP: +31616753198 of info@orgplan.nl

Heb je ideeën? Vragen? Wij zijn er klaar voor.