My-OrgChart

My-Orgchart is een modern, all-round organigram software-pakket. Een My-Orgchart organigram kan vanuit de webbrowser met de Viewer bekeken worden met behoud van alle functionaliteit. Het is webbased en is geschikt voor kleine tot zeer grote organisaties (van 100 tot 100.000+ werknemers).

My-Orgchart wordt zonder webportal geleverd, maar is daarentegen bijzonder flexibel te combineren met vrijwel iedere portal. My-Orgchart haalt zelf z'n gegevens op. Web interfaces zijn er met o.a. Afas, Cobra, HR2Day, NMBRS, SAP, Visma en Workforce. Daarnaast is aanvoer via spreadsheets mogelijk.

Viewer

Read-Only tool

U kunt uw organigrammen bereiken vanaf het Internet of Intranet op ieder moment, vanaf elke plaats via uw webbrowser. De Viewer is compatible met Edge, Safari, Chrome en Firefox, en draait op alle devices. Met de Viewer kunnen uw werknemers navigeren en zoeken in wegwijs-organigrammen. Visueel geavanceerde organigrammen helpen uw werknemers goed op weg om hun organisatie beter te begrijpen en hun collega's sneller te vinden.

Editor

Read-Write tool

Wanneer uw organisatie goed en volledig geregistreerd is, dan heeft u de Editor niet nodig. Maar wanneer u uw organigram nog een finishing touch moet geven, dan is de Editor vereist.

Een statisch organigram is de beste manier om collega's de weg te wijzen. Echter niet altijd rolt het gewenste organigram kant-en-klaar uit het HR-systeem. Vaak ontbreken er nog gegevens. Met de Editor bent u altijd in staat om dit op te lossen.

Connector

Haalt gegevens uit HR/Payroll-systemen op

Het vullen van de organigrammen kan handmatig, of via spreadsheets, maar het makkelijkste is om (web) koppelingen te gebruiken. De Connector haalt de gegevens uit de HR/Payroll systemen en maakt ze geschikt voor de Viewer of de Editor. De Connector is er voor ADP, AFAS, Cobra, HR2DAY, NMBRS, SAP, Sympa en Visma en is bovendien gratis.