My-OrgPlan

My-OrgPlan is een modern, all-round personeelsplanningssoftware-pakket. Het is geschikt om te tekenen, te rekenen, te extrapoleren en te modeleren. Een My-OrgPlan personeelsplan kan vanuit de webbrowser met de Viewer bekeken worden met behoud van alle functionaliteit. Het is webbased en is geschikt voor kleine tot zeer grote organisaties (van 100 tot 100.000+ werknemers). Aan My-OrgPlan is een Business Intelligence tool (hypercube) gekoppeld, waardoor er vanuit iedere box tabellen en kleurengrafieken gemaakt kunnen worden.

My-OrgPlan wordt zonder webportal geleverd, maar is daarentegen bijzonder flexibel te combineren met vrijwel iedere portal. My-Orgchart haalt zelf z'n gegevens op. Web interfaces zijn er met o.a. Afas, Cobra, HR2Day, NMBRS, SAP, Visma en Workforce. Daarnaast is aanvoer via spreadsheets mogelijk.

Viewer

Read-Only tool

U kunt uw personeelsplannen bereiken vanaf het Internet of Intranet op ieder moment, vanaf elke plaats via uw webbrowser. De Viewer is compatible met Edge, Safari, Chrome en Firefox, en draait op alle devices. Met de Viewer kunnen uw professionals hun analyses maken in metrics-organigrammen. Geavanceerde, dynamische organigrammen voorzien van KPI's helpen om uw personeelspopulatie effectief te kunnen analyseren.

Editor

Read-Write tool

Personeelsplanning vindt plaats in dynamische organigrammen die voorzien zijn van een heel scala aan rekenmodellen. Kunnen schrijven (lees: schuiven met werknemers, kandidaten, formatieplaatsen en afdelingen) is een must. Dus de Editor is een vereiste.

Een organigram is de beste tool om een toekomstige organisaties te bouwen. Het is als een jig-saw puzzel: u ziet steeds hoe het er uitziet tot zover, welke puzzelstukjes nog ingepast moeten worden en welke stappen u reeds genomen heeft (track & trace).

TimeSerie

Extrapolatie tool

De TimeSerie-module is bovenal een extrapolatie tool. Toekomstige personeelsgegevens vinden we niet in HR/Payroll-systemen. Dus zullen deze gefabriceerd moeten worden met een handzame extrapolatie tool, die snel en met weinig inspanning z'n werk kan doen. De toekomstige gevens worden aan een tijdas gekoppeld. Dit is van belang voor budgettering. Voor een detail budget is het belangrijk om te weten of een promotie per 1 mei of per 1 september ingaat. In het jaar-organigram kan iedere organisatie wijziging exact getimed worden.

Connector

Haalt gegevens uit HR/Payroll) systemen op

Het vullen van de organigrammen kan handmatig, of via spreadsheets, maar het makkelijkste is om (web) koppelingen te gebruiken. De Connector haalt de gegevens uit de HR/Payroll systemen en maakt ze geschikt voor de Viewer of de Editor. De Connector is er voor ADP, AFAS, Cobra, HR2DAY, NMBRS, SAP, Sympa en Visma en is bovendien gratis.

 

NEEM CONTACT OP: +31616753198 of info@orgplan.nl

Heb je ideeën? Vragen? Wij zijn er klaar voor.