NMBRS

NMBRS - CONNECTOR

Met deze Connector kunnen gebruikers van het NMBRS HR/Payroll-systeem hun organisatie- en werknemer-gegevens rechtstreeks vanuit NMBRS in My-Orgchart plaatsen. Dat gebeurt via het web en verloopt geheel automatisch.

Stap 1.: Start-scherm

U kunt de NMBRS-Connector opstarten door op de startknop hieronder te klikken.

Wanneer u de Connector opstart verschijnt onderstaand keuzescherm:

My-Orgchart Viewer: start de lege Viewer (om u een bestaand bestand te bekijken).

My-Orgchart Editor: start de lege Editor (om een bestaand bestand te wijzigen).

NMBRS - My-Orgchart: start de Poin-in-Time Connector op (foto).

NMBRS - My-Orgchart: start de Time Serie Connector op (film).


Stap 2.: Connectie-scherm

Het connectie-scherm vraagt om de volgende inloggegevens:

  • Gebruikersnaam: …
  • Token: …

Stap 3.: Detail scherm

Tenslotte volgt er een detailscherm.


Sjabloon (verplicht) - Als eerste dient de Sjabloon gekozen te worden. Er is keuze uit drie stuks afhankelijk van het type organigram dat men wenst te zien: Contacts, Metrics, of Planning.

Structuurbestand (optioneel) - Hier kan optioneel een CSV-bestand met een afdelingenstructuur geladen worden, voor het geval men additioneel een structuur wil toevoegen.

Diagram type (verplicht) - Hier dient een diagram-type (ofwel organigram weergave) ingesteld te zijn. Default is Contact.

Peildatum gegevens (verplicht) - Hier wordt de peildatum ingevoerd. Het organigram dat gegenereerd wordt is een afspiegeling van de organisatie en populatie op die datum. Default is de datum van vandaag.

Disclaimer: Er kan voor een toekomst- of verleden-datum gekozen worden, echter het organigram kan alleen die gegevens weergeven die in NMBRS ingevoerd zijn. M.a.w. als in NMBRS de gegevens voor een bepaalde toekomstdatum nog onvolledig ingevuld zijn, verschijnt er een onvolledig organigram.

Foto’s (verplicht) - Keuze tussen jpg- (default) en png-formaat.

Bestandsnaam (verplicht) - Hier dient een willekeurige bestandsnaam (file naam wordt: bestandsnaam.json) ingevuld te worden.

Actie (verplicht) - Tenslotte dient aangegeven te worden waar de output mee naar toe genomen dient te worden. Er is keuze uit: Opslaan, de Viewer, of de Editor.

Opslaan is de default actie. De file “bestandsnaam.json” verschijnt dan in de download-area van de PC waarmee gewerkt wordt en kan van daaruit verplaatst worden naar de definitieve directory.

Activeren van uw account - U kunt My-Orgchart inclusief de NMBRS-Connector pas gebruiken indien u over een geldig account beschikt. U krijgt dan van ons een Gebruikersnaam, een Token en een Template-file aangereikt. Door dit formulier in te vullen, verkrijgt u een maand lang een gratis account.

NEEM CONTACT OP: +31616753198 of info@orgplan.nl

Heb je ideeën? Vragen? Wij zijn er klaar voor.