Employee

 

Twee-weg Strategische PersoneelsPlanning wordt steeds meer een hot item. Het is een onmisbaar hulpmiddel in de battle for talent. Dit veelomvattend onderwerp begint bij "aktief recruteren" en eindigt bij "het correct invoeren van het resultaat in AFAS".

Organigrammen - Na invoer en effectuering wordt het geplande organisatieplaatje realiteit. Als werknemer is het erg belangrijk dat je over het organigram kunt beschikken. Hiermee ben je beter in staat om snel met de juiste collega in contact te komen wanneer je een vraag hebt.

 

Beschikbaarheid. Een organigram produceren is één, maar 'm goed distribueren is vaak een veel grotere uitdaging. Vooral als de organisatie erg groot is. Onze organigrammen draaien op alle platforms (Windows, Chrome en IOS) en op alle apparaten (PC's, laptops, tablets en smart phones). De performance en de hanteerbaarheid blijven goed.

Talen. Er is een talenknop beschikbaar waardoor je zelf je favoriete taal kunt kiezen. Handig voor internationale bedrijven.

Zoeken en selecteren. Binnen het organigram zijn er uitgebreide zoek en selecteer mogelijkheden. Daarnaast zijn er uitstekende in- en uitzoom mogelijkheden.

 

NEEM CONTACT OP: +31616753198 of info@orgplan.nl

Heb je ideeën? Vragen? Wij zijn er klaar voor.