EMPLOYEE

My-Orgchart EMPLOYEE biedt voor de (nieuwe) werknemer een serie wegwijs organigrammen die op vele kunnen manieren worden ingezet. Hieronder worden ze samengevat:


ONBOARDING - Welkom aan boord. Mijn eerste dag bij mijn nieuwe werkgever. Maar wie zijn mijn collega’s? En hoe bereik ik ze?

Contacts Orgcharts zorgen er voor dat er snel en eenvoudig contact gelegd kan worden. Ze zijn meertalig. Een telefoongids zet namen in alfabetische volgorde op een rij, maar wat te doen als men de naam van de collega niet weet? In een contactorganigram kan je door de organisatie heen wandelen, kijken waar zich de relevante afdeling bevindt, kijken wie daar werken en van daaruit de juiste collega bellen of mailen.


TEAMS - Een team is een groep mensen die (veel) samenwerkt. De populaties hoeven niet beperkt te blijven tot de eigen vaste werknemers. Externen, medewerkers van partner bedrijven, kandidaten, allemaal kunnen ze tot een team gaan behoren. Binnen teams gaat men in toenemende mate social media software inzetten. Teams van Microsoft is daar een goed voorbeeld van.

Teams Orgcharts zijn in essentie niet anders dan Contacts Orgcharts op een paar essentiele punten na, o.a. het draaien vanuit social media software. Verder is de realisatie ervan iets complexer, maar wel haalbaar.

De volgende modules zijn vereist om Contacts Orgcharts te kunnen draaien:

De volgende modules zijn vereist om Teams Orgcharts te kunnen draaien:

My-Orgchart Viewer

My-Orgchart Viewer

My-Orgchart Editor

NEEM CONTACT OP: +31616753198 of info@orgplan.nl

Heb je ideeën? Vragen? Wij zijn er klaar voor.