Cobra

COBRA - CONNECTOR

Met deze Connector kunnen gebruikers van het Cobra HR/Payroll-systeem hun organisatie- en werknemer-gegevens rechtstreeks vanuit Cobra in My-Orgchart plaatsen. Dat gebeurt via het web en verloopt geheel automatisch. Lees er meer over op de Cobra-organisatieplanning website.

U kunt de Cobra-Connector opstarten door op de afbeelding hieronder te klikken.

Stap 1.: My-Orgchart opstarten

My-Orgchart kan vanuit Cobra of vanaf de My-Orgchart Connector gestart worden. Druk op onderstaand START-symbool voor het opstarten van de Connector.

Stap 2.: Start-scherm

Wanneer u de Connector opstart verschijnt onderstaand keuzescherm:

My-Orgchart Viewer: start de lege Viewer (om u een bestaand bestand te bekijken).

My-Orgchart Editor: start de lege Editor (om een bestaand bestand te wijzigen).

Cobra - My-Orgchart: start de Point-in-Time Connector op (foto).

Cobra - My-Orgchart Time Serie: start de Time Serie Connector op (film).

Activeren van uw account - U kunt My-Orgchart inclusief de Cobra-Connector pas gebruiken indien u over een geldig account beschikt. U krijgt dan van ons een Gebruikersnaam en een Template-file aangereikt. Door dit formulier in te vullen, verkrijgt u een maand lang een gratis account.

Stap 3.: Detail scherm

Tenslotte volgt er een detailscherm.

Sjabloon (verplicht) - Als eerste dient de Sjabloon gekozen te worden. Er is keuze uit drie stuks afhankelijk van het type organigram dat men wenst te zien: Contacts, Metrics, of Planning.

Diagram type (verplicht) - Hier dient een diagram-type (ofwel organigram weergave) ingesteld te zijn. Default is Contact.

Selecteer organisatie (optioneel) - Hier kan optioneel voor een organisatie gekozen worden. De vermelde afdelingen worden in het organigram getoond en tellen niet mee in de box-count. Dat geldt niet alleen voor de vermelde afdelingen maar ook voor alle boxes onderliggend aan een vermelde box (ofwel de keten).

Uitsluiten aanstelling - Hier kunt u werknemers met bepaalde contracttypen uitsluiten.

Foto’s (verplicht) - Keuze tussen jpg- (default) en png-formaat.

Bestandsnaam (verplicht) - Hier dient een willekeurige bestandsnaam (file naam wordt: bestandsnaam.json) ingevuld te worden.

Actie (verplicht) - Tenslotte dient aangegeven te worden waar de output mee naar toe genomen dient te worden. Er is keuze uit: Opslaan, de Viewer, of de Editor.

Opslaan is de default actie. De file “bestandsnaam.json” verschijnt dan in de download-area van de PC waarmee gewerkt wordt en kan van daaruit verplaatst worden naar de definitieve directory.

NEEM CONTACT OP: +31616753198 of info@orgplan.nl

Heb je ideeën? Vragen? Wij zijn er klaar voor.