HR2Day

HR2DAY - CONNECTOR

Met deze Connector kunnen gebruikers van het HR2DAY HR/Payroll-systeem hun organisatie- en werknemer-gegevens rechtstreeks vanuit HR2DAY in My-Orgchart plaatsen. Dat gebeurt via het web en verloopt geheel automatisch.

Stap 1.: Start-scherm

U kunt de HR2DAY-Connector opstarten door op de afbeelding hieronder te klikken.

Wanneer u de Connector opstart verschijnt onderstaand keuzescherm:


  • My-Orgchart Viewer: start de lege Viewer (om u een bestaand bestand te bekijken).
  • My-Orgchart Editor: start de lege Editor (om een bestaand bestand te wijzigen).
  • HR2Day - My-Orgchart: start de Connector op.


Activeren van uw account - U kunt My-Orgchart met de HR2DAY-Connector pas gebruiken indien u over een geldig account beschikt. U krijgt dan van ons een Gebruikersnaam, een Token en een Template-file aangereikt. Door dit formulier in te vullen, verkrijgt u een maand lang een gratis account.

Stap 2.: Connectie-scherm

Het detailscherm.

Sjabloon (verplicht) - Als eerste dient de Sjabloon gekozen te worden. Er is keuze uit drie stuks afhankelijk van het type organigram dat men wenst te zien: Contacts, Metrics, of Planning.

Diagram type (verplicht) - Hier dient een diagram-type (ofwel organigram weergave) ingesteld te zijn. Default is Contact.

Werkgever (verplicht) - Hier dient u aan te geven voor welke werkgever(s) u het organigram wilt hebben. Optioneel kunt u met een vinkje besluiten om salarisgerelateerde gegevens al dan niet op te vragen.

Foto’s (optioneel) - Keuze tussen jpg- (default) en png-formaat.

Bestandsnaam (verplicht) - Hier dient een willekeurige bestandsnaam (file naam wordt: bestandsnaam.json) ingevuld te worden.

Actie (verplicht) - Tenslotte dient aangegeven te worden waar de output mee naar toe genomen dient te worden. Er is keuze uit: Opslaan, de Viewer, of de Editor.

Opslaan is de default actie. De file “bestandsnaam.json” verschijnt dan in de download-area van de PC waarmee gewerkt wordt en kan van daaruit verplaatst worden naar de definitieve directory.

NEEM CONTACT OP: +31616753198 of info@orgplan.nl

Heb je ideeën? Vragen? Wij zijn er klaar voor.