In House

OrgPlan heeft de My-Orgchart software op software-servers in Zwolle staan. Na iedere call wordt deze software in memory van de "client" geladen. OrgPlan houdt dus nooit data van klanten op haar servers.

My-Orgchart is "client" software en draait "in memory" op de PC, laptop, tablet of smartphone van de gebruiker. Gebruikers met uitsluitend leestoegang (endusers) kunnen niets bewaren: na het wegklikken blijft er niets achter. Gebruikers met schrijftoegang (superusers) kunnen een organigram (JSON-file) bewaren. Na het bewaar-commando komt het organigram (JSON-file) in de download-area van de machine van de enduser terecht. Tot zover bivakkeren de gegevens volledig in-house.

Daarna volgt het distributie proces. De superuser kopieert het organigram naar het domein van de gekozen portal. Dat kan in de private - of public cloud zijn. De keuze is aan de klant.

Desgewenst kan de My-Orgchart en My-HRPlaza eveneens inhouse geinstalleerd worden (de OnPremise oplossing).HOSTING

OrgPlan zorgt voor de hosting van de My-Orgchart of de My-HRPlaza software. Daarbij wordt ervoor gezorgd dat bereikbaarheid, bandbreedte en performance op peil blijven. De (in de webshop en offertes) vermelde tarieven, hebben betrekking op standaard hosting. Klanten kunnen andere hosting-invullingen wensen, maar dan gelden er nieuwe afspraken.

De software wordt door ons gehost bij YourHosting in Zwolle. Dat is in veilige handen en u heeft er geen omkijken naar. Al het internet-verkeer rondom onze software vindt plaats op een beveiligde en versleutelde manier.


ON PREMISE

Default wordt onze software gehost. Maar er zijn klanten die er uit veiligheidsoverwegingen de voorkeur aan geven om onze software zelf te hosten. Dit is mogelijk. U dient dan zelf voor hardware en infrastructuur te zorgen.

In beide gevallen bewaart u uw gegevens in huis en draagt u zelf de verantwoordelijkheid voor uw gegevens.

Multi Platform

My-Orgchart en My-HRPlaza zijn zogenaamde multi-platform oplossingen, ofwel: ze draaien op alle apparaten: smartphones, tablets en PC's van alle merken en met alle besturingssystemen. Toch zijn er randvoorwaarden:

My-Orgchart heeft voldoende aan een willekeurige smartphone of een tablet met een simpele WiFi-verbinding. Zeker wanneer de organisatie even snel doorlopen moet worden om een bepaalde collega te zoeken.

My-HRPlaza draait in theorie op een smartphone of tablet, maar voor een complexe personeelsplanning of budgetberekening is het wel prettig om over een krachtige PC en een snelle internetverbinding te beschikken. Ook een groot beeldscherm komt erg van pas omdat het een visuele toepassing is.Snelle implementatie

Omdat de software zero install is en op clients draait, verloopt de implementatie binnen 24 uur. Vaak zelfs nog veel korter indien er een Connector (met het desbetreffende HR-systeem) beschikbaar is.

Zero Install

My-Orgchart en My-HRPlaza zijn "zero-install" oplossingen, d.w.z. uw device (PC, laptop, ultrabook, tablet, of smartphone) hoeft slechts over een webbrowser te beschikken om de software te kunnen draaien. Er hoeft niets extra's geïnstalleerd te worden.