ENGLISH   DEUTSCH   FRANÇAIS   |   DEMO   TEST   DOWNLOADS   |   MY-HRPLAZA

Kennis maken

Er zijn verschillende manieren om kennis te maken met onze software:

Documentatie - Als eerste kunt u onze documentatie in PDF-formaat downloaden. Deze vindt u op onze documentatie-pagina.

Look & feel - Vervolgens kunt onze software snel uitproberen vanaf onze demo-pagina. Let wel: u kunt alleen de Viewer zien met onze demo-gegevens.

Testen - De daarop volgende stap zou een gratis test van een maand kunnen zijn met uw eigen gegevens. Vul daartoe het formulier op de testpagina in. Testen gaat sneller dan u denkt: u hoeft geen software te installeren en de Connector haalt uw gegevens automatisch op.

Kopen - Als u overtuigd bent kunt u de software veilig kopen in onze webshop. U kunt ons ook bellen om uw order telefonisch door te geven. Wij zetten met een druk op de knop uw testlicentie om in een definitieve licentie.

Documentatie downloaden

Onze geavanceerde organigram-software alsmede de vele toepassingsmogelijkheden is voor veel mensen nog onbekend terrein. Daarom hebben we in een aantal datasheets en brochures beschreven waar het om gaat.

Een maand gratis testen

U kunt de Viewer bekijken vanuit onze algemene demo. Indien u niet alleen de Viewer, maar ook de Connector en Editor aan het werk wilt zien in combinatie met uw eigen gegevens is een test noodzakelijk. Deze kunt u gratis en geheel vrijblijvend aanvragen..

Veilig kopen in onze webshop

Tenslotte kunt u onze organigram-software kopen in onze webshop of via onze verkoopafdeling. U huurt een licentie voor een jaar.