Performance


My-Orgchart en My-HRPlaza bieden een hoog prestatienivo en is in staat om grote tot zeer grote organigrammen te verwerken. Organisaties met 100.000 of meer werknemers vormen geen enkel probleem.

De volgende oplossingen zorgen voor de snelle performance:

Memory . Zowel de software als het bronbestand worden volledig "in memory" van de client geladen. Hierdoor is de verwerking erg snel. Het aantal gelijktijdige gebruikers heeft amper invloed op de performance. Wel hebben de snelheid van de internetverbinding en de omvang van het memory invloed op de verwerkingssnelheid.

Hide & Show . Het organigram toont alleen die zaken waar om gevraagd wordt. Waar niet om gevraagd wordt, wordt niet getoond. Afhankelijk van de grootte van het organigram blijft doorgaans 80% tot 99% van het organigram onzichtbaar. Hoe groter het organigram, hoe meer er verborgen blijft. Er is weliswaar een "show all" knop, maar die kan weggehaald worden bij heel grote organigrammen.

Eenvoudige opmaak . De opmaak van het organigram is eenvoudig gehouden. Ook dit komt de snelheid ten goede.

Berekeningen speraraat .Berekeningen (als onderdeel van rapportages, analyses en modelering) vinden niet automatisch, maar zoveel mogelijk op verzoek plaats. Hierdoor staan ze de goede performance niet in de weg.