ORGPLAN ORGCHART & HCM       EN DE NL FR ES IT DA NO SV FI

Partners   Producten   Techniek   Free-Test   Demo   Downloads   Viewer   Editor   Webshop

Welkom Cobra-gebruikers. Activeer uw gratis Basis Organigrammen.

Voor Cobra klanten zijn er vanaf begin 2017 gratis basis-organigrammen. Dat zijn eenvoudige organigrammen die 1-op-1 weergeven hetgeen er in Cobra ingevoerd is. Ze starten op vanaf een Cobra-tegel en zijn bestemd voor HR-gebruikers.

Lees er meer over op de Cobra-organisatieplanning website.Stap 1.: My-Orgchart opstarten

My-Orgchart kan vanuit Cobra of vanaf de My-Orgchart Connector gestart worden. Druk op onderstaand API-symbool voor het opstarten van de Connector.

Stap 2.: Start-scherm

Wanneer u de Connector opstart verschijnt onderstaand keuzescherm:

  • My-Orgchart Viewer: start de lege Viewer (om u een bestaand bestand te bekijken).
  • My-Orgchart Editor: start de lege Editor (om een bestaand bestand te wijzigen).
  • Cobra - My-Orgchart: start de Point-in-Time Connector op (foto).

Activeren van uw account - U kunt My-Orgchart inclusief de Cobra-Connector pas gebruiken indien u over een geldig account beschikt. U krijgt dan van ons een Gebruikersnaam en een Template-file aangereikt. Door dit formulier in te vullen, verkrijgt u een maand lang een gratis account.

Stap 3.: Detail scherm

Tenslotte volgt er een detailscherm.

Sjabloon (verplicht) - Als eerste dient de Sjabloon gekozen te worden. Er is keuze uit drie stuks afhankelijk van het type organigram dat men wenst te zien: Contacts, Metrics, of Planning.

Diagram type (verplicht) - Hier dient een diagram-type  (ofwel organigram weergave) ingesteld te zijn. Default is Contact.

Selecteer organisatie (optioneel) - Hier kan optioneel voor een organisatie gekozen worden. De vermelde afdelingen worden in het organigram getoond en tellen niet mee in de box-count. Dat geldt niet alleen voor de vermelde afdelingen maar ook voor alle boxes onderliggend aan een vermelde box (ofwel de keten).

Uitsluiten aanstelling - Hier kunt u werknemers met bepaalde contracttypen uitsluiten.

Foto’s (verplicht) - Keuze tussen jpg- (default) en png-formaat.

Bestandsnaam (verplicht) - Hier dient een willekeurige bestandsnaam (file naam wordt: bestandsnaam.json) ingevuld te worden.

Actie (verplicht) - Tenslotte dient aangegeven te worden waar de output mee naar toe genomen dient te worden. Er is keuze uit: Opslaan, de Viewer, of de Editor.

Opslaan is de default actie. De file “bestandsnaam.json” verschijnt dan in de download-area van de PC waarmee gewerkt wordt en kan van daaruit verplaatst worden naar de definitieve directory.