ENGLISH   DEUTSCH   FRANÇAIS   |   DEMO   TEST   DOWNLOADS   |   MY-HRPLAZA

Organisatie weergeven

1-Staps Organigrammen

De 1-staps geven één op één de gegevens uit het HR-systeem weer. M.a.w. wanneer 1-staps organigrammen fouten of onvolledigheden vertonen, dient er in het HR-systeem gecorrigeerd te worden.

De Connector haalt de gegevens op uit het HR-systeem, bij voorkeur via een API-verbinding. Aansluitend vormt de Connector ze om tot een organigram. De 1-staps organigrammen kunnen niet gewijzigd, maar wel bewaard worden. Het bewaarde organigram-bestand kan vervolgens op een webserver geplaatst worden om via het internet (My-HRPlaza) of intranet bereikbaar te zijn.

Kenmerken

De organigrammen hebben de volgende kenmerken:

Web/Cloud

My-Orgchart is altijd en overal beschikbaar. Het is een volledige 24x7 Web/Cloud-oplossing.

Draait op ieder apparaat

My-Orgchart is beschikbaar vanaf PC, notebook, tablet of smartphone ongeacht merk of type. U hoeft geen app te installeren.

In- en uitzoomen.

Organigrammen kunnen heel groot zijn. Vandaar dat My-Orgchart moeiteloos kan in- en uitzoomen en alleen dat deel van de organisatie in beeld brengt waar u op dat moment naar kijkt.

Vertaaltabel

De organigrammen zijn meertalig. Standaard worden er vijf talen ondersteund: Engels, Frans, Duits, Spaans en Nederlands. Maar in een handige vertaaltabel kunt u iedere taal erbij zetten.