DEMO   TEST   DOWNLOADS   |   VIEWER   EDITOR   |   OVER ONS

ORGPLAN ORGCHARTS & HCM   |   ENGLISH   DEUTSCH   FRANÇAIS

MULTI PLATFORM

My-Orgchart en OrgPlan HCM zijn zogenaamde multi-platform oplossingen, ofwel: ze draaien op alle apparaten: smartphones, tablets en PC's van alle merken en met alle besturingssystemen. Toch zijn er randvoorwaarden:

  • My-Orgchart heeft voldoende aan een willekeurige smartphone of een tablet met een simpele WiFi-verbinding. Zeker wanneer de organisatie even snel doorlopen moet worden om een bepaalde collega te zoeken.

  • OrgPlan HCM draait in theorie op een smartphone of tablet, maar voor een complexe personeelsplanning of budgetberekening is het wel prettig om over een krachtige PC en een snelle internetverbinding te beschikken. Ook een groot beeldscherm komt erg van pas omdat het een visuele toepassing is.


Zero Install

My-Orgchart is een "zero-install" oplossing, d.w.z. uw device (PC, laptop, ultrabook, tablet, of smartphone) hoeft slechts over een webbrowser te beschikken om de software te kunnen draaien. Er hoeft niets extra's geïnstalleerd te worden.

- Snelle implementatie

Omdat de software zero install is en op clients draait, verloopt de implementatie binnen 24 uur. Vaak zelfs nog veel korter indien er een Connector (met het desbetreffende HR-systeem) beschikbaar is.