My-HRPlaza

Er zijn twee producten: My-Orgchart en My-HRPlaza. OrgPlan voert My-HRPlaza samen met Reflexo. De inbreng van OrgPlan is in beide gevallen hetzelfde, namelijk de modulecombinaties: Basic, Power en Planning. In My-HRPlaza sluiten ze naadloos aan op de Reflexo producten, zoals Flexible Benefits, Employee Benefits Statement en Information.

Van My-Orgchart zijn de volgende modules beschikbaar: Connector, Viewer, Editor, TimeSerie en Hosting die in bepaalde combinaties de volgende pakketten opleveren: Basic, Power en Planning.

  • Basic bestaat uit: Connector, Viewer en Hosting (geschikt voor: 1-staps organigrammen),

  • Power bestaat uit: Connector, Viewer, Editor en Hosting (geschikt voor: 2- en 1-staps organigrammen),

  • Planning bestaat uit: Connector, Viewer, Editor, TimeSerie en Hosting (geschikt voor: 3-, 2- en 1-staps organigrammen).

Van Reflexo zijn de volgende modules beschikbaar:

  • Portal,

  • Flexible Benefits,

  • Employee Benefits Statement en

  • Information.

Deze drie modulecombinaties worden op jaarbasis verhuurd. Er zijn in principe geen implementatiekosten. SaaS in optima forma!


De eenvoudigste en tevens goedkoopste combinatie bestaande uit de modules: Connector, Viewer, Hosting en optioneel Portal. Bestemd voor Organisatie Weergeven (1-Staps Organigrammen).


De middelste combinatie bestaande uit de modules: Connector, Viewer, Editor, Hosting en optioneel Portal. Bestemd voor Organisatie Wijzigen (2-Staps Organigrammen).


De meest omvangrijke combinatie bestaande uit de modules: Connector (TS), Viewer, Editor en TimeSerie, Hosting en optioneel Portal. Bestemd voor Planning (3-Staps Organigrammen).


De portal voldoet aan de hoogste veiligheidscriteria en is vrij eenvoudig door HR te beheren.FlexBenefits zorgt ervoor dat werknemers binnen hun persoonlijk budget hun favoriete beloningscomponenten kunnen uitzoeken. Dat maakt ook de werkgever gelukkiger, omdat ze kunnen besparen op hun werkgeverslasten.Het Info-pakket levert content voor de Information module op zowel persoonlijk - als company nivo. Deze content kunt u nagenoeg onbeperkt uitbreiden.

My-HRPlaza Portal

De portal houdt een register bij van de data welke de gebruiker mag zien. Bijvoorbeeld een manager mag alleen zijn of haar eigen afdeling zien. Zodra deze manager inlogt, krijgt My-Orgchart een seintje en filtert het in ieder opgevraagd organigram deze data er uit en verbergt het de rest.

NEEM CONTACT OP: +31616753198 of info@orgplan.nl

Heb je ideeën? Vragen? Wij zijn er klaar voor.