Hardware

Multi Platform

My-OrgChart en My-OrgPlan zijn zogenaamde multi-platform oplossingen, ofwel: ze draaien op alle apparaten: smartphones, tablets en PC's van alle merken en met alle besturingssystemen. Toch zijn er randvoorwaarden:

My-OrgChart heeft voldoende aan een willekeurige smartphone of een tablet met een simpele WiFi-verbinding. Zeker wanneer de organisatie even snel doorlopen moet worden om een bepaalde collega te zoeken.

My-OrgPlan draait in theorie op een smartphone of tablet, maar voor planning is het wel prettig om over een krachtige PC, een snelle internetverbinding en een groot beeldscherm te beschikken.


Snelle implementatie

Omdat de software zero install is en op clients draait, verloopt de implementatie binnen 24 uur. Vaak zelfs nog veel korter indien er een Connector (met het desbetreffende HR-systeem) beschikbaar is.

Zero Install

My-OrgChart en My-OrgPlan zijn "zero-install" oplossingen, d.w.z. uw device (PC, laptop, ultrabook, tablet, of smartphone) hoeft slechts over een webbrowser te beschikken om de software te kunnen draaien. Er hoeft niets extra's geïnstalleerd te worden.


OrgPlan heeft de My-Orgchart en My-OrgPlan software op servers in Zwolle staan. Na iedere call wordt deze software in memory van de "client" geladen. OrgPlan houdt dus nooit data van klanten op haar servers.

My-Orgchart en My-OrgPlan zijn "client" software en draaien "in memory" op de PC, laptop, tablet of smartphone van de gebruiker. Gebruikers met uitsluitend leestoegang (endusers) kunnen niets bewaren: na het wegklikken blijft er niets achter. Gebruikers met schrijftoegang (superusers) kunnen een organigram (JSON-file) bewaren. Na het bewaar-commando komt het organigram (JSON-file) in de download-area van de machine van de enduser terecht. Tot zover bivakkeren de gegevens volledig in-house.

Daarna volgt het distributie proces. De superuser kopieert het organigram naar het domein van de gekozen portal. Dat kan in de private - of public cloud zijn. De keuze is aan de klant.

Desgewenst kunnen My-OrgChart en My-OrgPlan eveneens inhouse geinstalleerd worden (de OnPremise oplossing).

 

HOSTING

OrgPlan zorgt voor de hosting van haar software. Daarbij wordt ervoor gezorgd dat bereikbaarheid, bandbreedte en performance op peil blijven. Onze tarieven hebben betrekking op standaard hosting. Klanten kunnen andere hosting-invullingen wensen, maar dan gelden er nieuwe afspraken.

De software wordt door ons gehost bij YourHosting in Zwolle. Dat is in veilige handen en u heeft er geen omkijken naar. Al het internet-verkeer rondom onze software vindt plaats op een beveiligde en versleutelde manier.

ON PREMISE

Default wordt onze software gehost. Maar er zijn klanten die er uit veiligheidsoverwegingen de voorkeur aan geven om onze software zelf te hosten. Dit is mogelijk. U dient dan zelf voor hardware en infrastructuur te zorgen.

In beide gevallen bewaart u uw gegevens in huis en draagt u zelf de verantwoordelijkheid voor uw gegevens.

NEEM CONTACT OP: +31616753198 of info@orgplan.nl

Heb je ideeën? Vragen? Wij zijn er klaar voor.